Дома > За нас>Пазар

Пазар

Благодарение на нашите висококвалитетни производи, внимателна услуга за клиентите, како и значително искуство, CXTCM досега продаде 2.000 комплети фабрики за мешање асфалт и ја прошири својата база на клиенти на прекуокеанските пазари, особено земјите и регионите на Блискиот Исток, поранешен Советски Сојуз, Југоисточна Азија, Африка и др. Поради иновациите и развојот што нашата компанија ги постигна низ годините. Достигнавме многу оптимална состојба на постојано развивање на производите и унапредување на нашата производствена технологија.

Денес, сите наши производи уживаат стабилна работа.

Покрај нашите стандардни понуди на производи, CXTCM исто така обезбедува сопствени производи и логични решенија за нашите клиенти според нивните барања и апликации. Ве молиме разгледајте ги нашите ценети клиенти на Блискиот Исток и Русија за примери за примена на производи. На Блискиот Исток секогаш има високи температури и услови со прашина, додека Русија е прилично студена, а теренот таму е многу карпест и многу тврд. Проектите во овие две области имаат многу различни градежни опкружувања, така што нашите дизајнери ги приспособија нашите производи за подобри перформанси во овие различни услови.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy