Дома > За нас>Работилница

Работилница

Производствениот комплекс CXTCMâS е прецизно организиран во пет посебни работилници, вклучувајќи работилница за подготовка на суровини, работилница за обработка на метал, работилница за монтажа, работилница за електрична енергија и работилници за прашкасти облоги.

Нашата работилница за подготовка на суровини е главно одговорна за сечење на суровини, што се постигнува со користење на нашите автоматски машини за сечење CNC, што овозможува и одличен квалитет на сечење и нулта толеранција. На овој начин се произведуваат висококвалитетни работни парчиња, што овозможува многу удобност за понатамошна обработка.

Нашата работилница за обработка на метали е главно одговорна за обработка на компоненти, со кои се ракуваат со високо автоматизирани стругови. Затоа, големата прецизност на обработката и високата прецизност на склопувањето се соодветно загарантирани.

Работилница за склопување на CXTCM, задолжена за склопување на работните парчиња. Тој е опремен со разновидна опрема за автоматско заварување и искусен персонал. Со автоматска опрема за заварување се постигнува висок ефект на заварување на барабанот за сушење. Дополнително, персоналот кој работи овде поседува значајно искуство во заварувањето и е добро упатен во напредните технологии за заварување. Така, квалитетот на нашите производи е значително подобрен.

Нашата електротехничка работилница е главно задолжена за електрична контрола на погоните за мешање асфалт. Во оваа работилница, многу увезени електронски компоненти произведени од познати компании, како што се Siemens и Schneider, се користат за да се постигнат стабилни перформанси и сигурно функционирање на нашата опрема.

Во работилницата за премачкување со прав, печките за сушење бои се опремени, што обезбедува атрактивен изглед и подобри перформанси отпорност на корозија и отпорност на 'рѓа за нашата фабрика за мешање.

Не само што CXTCM е опремен со напредна производствена опрема, ние сме опремени и со искусен и професионален персонал за контрола на квалитетот и прецизна, сеопфатна опрема за тестирање, одговорна за различни методи на тестирање, како што се дојдовна инспекција, рендгенско недеструктивно тестирање, тестирање на цврстина и така натаму. Така, висок, стабилен квалитет е цврсто загарантиран.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy